Tietoa meistä

Plastic Free Trading on ekologisiin, biohajoaviin ja muovittomiin tarjoilu- ja pakkausratkaisuihin erikoistunut verkkokauppa. Tarjoamme kilpailukykyisillä hinnoilla muovittomia ja biohajoavia ruoka- ja juoma-astioita, -pakkauksia, kuppeja, aterimia ja tarjoiluastioita kaikkiin tarpeisiin. Tuotteemme ovat valmistettu uusiutuvista, biohajoavista ja kasvipohjaisista raaka-aineista; mm. palmunlehdestä, sokerioruo’sta, puusta, kartongista ja biomuovista.

Toimitamme ekologiset kartonkimukit ja -tuopit sekä mukitelineet omalla painatuksella erilaisiin käyttötarkoituksiin. Materiaalina on kotimainen vesidispersiopäällystetty kuppikartonki. Tuotteiden ekologinen materiaali vahvistaa yrityksesi ympäristövastuullista brändiä ja painatuksen tyylikäs visuaalinen toteutus takaavat brändisi näkyvyyden.

Haluamme tukea kestävämpien valintojen tekemisessä, sillä kasvava määrä asiakkaista vaativat ekologisia vaihtoehtoja ja suosivat vastuullista ja ympäristötietoista liiketoimintaa. Valikoimassamme on Dunin Biopak tuotteita sekä Vegwaren ja Greenbox:n biopohjaisia ja kompostoituvia kertakäyttöastioita.

Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti, joten jos et löydä haluamaasi tuotetta, otathan yhteyttä meihin osoitteesta info@plasticfreetrading.fi.