Tietoa meistä

Plastic Free Trading on HoReCa-alan ammattilaisille suunnattu ekologisiin, biohajoaviin ja muovittomiin tarjoilu- ja pakkausratkaisuihin erikoistunut verkkokauppa. Tarjoamme kilpailukykyisillä hinnoilla muovittomia ja biohajoavia ruoka- ja juoma-astioita, -pakkauksia, kuppeja, aterimia ja tarjoiluastioita kaikkiin tarpeisiin. Tuotteemme ovat valmistettu uusiutuvista, biohajoavista ja kasvipohjaisista raaka-aineista; mm. palmunlehdestä, sokerioruo’sta, puusta, kartongista ja biomuovista.

Toimitamme ekologiset kartonkimukit ja -tuopit sekä mukitelineet omalla painatuksella erilaisiin käyttötarkoituksiin. Mikä parasta, tuotteet ovat valmistettu Kotkamillsin muovittomasta, täysin kierrätettävästä ja maatuvasta Isla Duo -kartongista! Tuotteiden ekologinen materiaali vahvistaa yrityksesi ympäristövastuullista brändiä ja painatuksen tyylikäs visuaalinen toteutus takaavat brändisi näkyvyyden.

Haluamme tukea HoReCa ammattilaisia kestävämpien valintojen tekemisessä, sillä kasvava määrä asiakkaista vaativat ekologisia vaihtoehtoja ja suosivat vastuullista ja ympäristötietoista liiketoimintaa. Lisäksi, EU:n tuleva muovikielto tulee vaikuttamaan HoReCa-alaan, sillä mm. muovisia kertakäyttöaterimia, -lautasia, -pillejä sekä oxo-hajoavia ja polystyreenivaahdosta valmistettuja ruoka- ja juomapakkauksia kielletään, muovisille ruoka-astioille ja juomakupeille asetetaan kansalliset vähennystavoitteet, sekä kertakäyttöisiä muovikuppeja ja -kippoja ei saa myydä ilman kiinnitettyä kantta. 

Verkkokauppamme on erikoistunut Bionatic GbmH & Co:n ekologisiin tarjoilu, elintarvikepakkaus ja takeaway -ratkaisuihin. Bionatic on vuodesta 2010 lähtien toimittanut laajan valikoiman kestäviä ja ympäristöystävällisä vaihtoehtoja perinteisten öljypohjaisten tuotteiden sijaan. Bionaticin kaikki tuotteet ovat 100% hiilineutraaleja; Bionatic hyvittää hiilidioksidipäästönsä raaka-aineiden viljelystä tuotteiden toimitukseen. Lisätietoa löytyy ClimatePartnerin sivuilta. Bionatic tukee myös kansainvälisesti tunnustettua Kasigau Wildlife Corridor ilmastonsuojeluhanketta, joka suojelee olemassaolevaa metsää ja savannia Keniassa. Hanke luo vaihtoehtoisia työpaikkoja paikalliselle väestölle, mikä vähentää metsäkatoa. Lisätietoja löytyy täältä.

Bionaticin ansaitut sertifikaatit ja tunnustukset vahvistavat ympäristöystävällistä ja eettistä vastuuta:

  • Noudattaa BSCI (Business Social Compliance Initiative) yritysvastuujärjestelmää
  • Tuotteita sertifioitu EN/DIN13432 mukaisesti kompostoitavaksi
  • Kaikki tuotteet on testattu turvallisiksi ja elintarvikekelpoisiksi EC 1935/2004 mukaisesti

Valikoimastamme on myös Dunin ecoecho® tuotteita sekä Vegwaren biopohjaisia ja kompostoituvia kertakäyttöastioita.

Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti, joten jos et löydä haluamaasi tuotetta, otathan yhteyttä meihin osoitteesta info@plasticfreetrading.fi.