Kahvikupit omalla painatuksella ja logolla

Plastic Free Trading toimittaa ekologiset kartonkimukit ja -tuopit sekä mukitelineet omalla painatuksella erilaisiin käyttötarkoituksiin. Mikä parasta, tuotteet ovat valmistettu muovittomasta, täysin kierrätettävästä ja maatuvasta materiaalista! Tuotteiden ekologinen materiaali vahvistaa yrityksesi ympäristövastuullista brändiä ja painatuksen tyylikäs visuaalinen toteutus takaavat brändisi näkyvyyden.

Räätälöitävät tuotteet

Alla oleviin tuotteisiin pystyy räätälöidä oman painatuksen ja logon. Valitse tuote ja tee tilaus!

Lastest Innovation

Muoviton Kotkamills:in Isla Duo -kartonki
Kotimainen valmistus ja painatus
Minimitilausmäärä alk. vain 1000 kpl
Toimitusaika noin 3 vkoa vedoksen hyväksynnästä

Tilausprosessi

Tilausprosessi

1

Valitse tuote

Valitse tuotesivun kohdalla haluamasi pakkauskoko ja painatustapa riippuen onko kyseessä ensimmäinen painatus vai jatkotilaus.

2

Tee tilaus verkkokaupassa

Hintaan sisältyy tuottetilauksen kokonaissumma ja painatuksen hinta.

3

Toimita haluamasi painatus meille

Lähetä painatus ja/tai logo jpg tai pdf formaatissa sähköpostitse meille. Koevedos kuva lähetetään sinulle hyväksyttäväksi.

4

Koevedoksen hyväksynnän jälkeen tuotteet toimitetaan

Toimitusaika noin kolme viikkoa vedoksen hyväksynnästä. Painatettujen tuotteiden toimitus yritysosoitteeseen on ilmainen.

Image Product

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Kotkamillsin Isla Duo -kartonki?

ISLA® kupit ovat suojattu kotimaisen Kotkamillsin innovatiivisella vesipohjaisella dispersiopäällystetyllä perinteisen PE-muovipäällystekerroksen sijasta. Ainutlaatuinen päällyste tekee tuotteesta täysin kierrätettävän sanomalehtien ja toimistopapereiden tapaan. Kupit voi siis hävittää huoletta paperi- tai kartonkikeräykseen. Jos tuote syystä tai toisesta joutuu luontoon, se hajoaa ja maatuu helposti ja nopeasti luonnollisissa oloissa.

Tuotesivulla näkyy Pakkauskoko ja Määrä, kumman valitsen tilausmäärän määrittälelemiseksi?

Valitse haluamasi kuppimäärä pakkauskokoa käyttäen. Pakkauskoko vaihtelee 1000 kappaleen ja 24000 kappaleen välillä. Jos teet vain yhden painatusvedoksen, valitse määräksi 1, ja käytä pelkästään pakkauskokoa tilausmäärän määrittämiseksi. Jos haluat useampia erilaisia painatuksia per tuote, ota yhteyttä meihin info@plasticfreetrading.fi.

Minkä painatustavan valitsen tuotesivulla?

Valitse painatustapa riippuen onko kyseessä ensimmäinen painatus vai jatkotilaus. Valitse Ensimmäinen painatus jos teet ensimmäistä kuppi tilausta painatuksella (ensimmäisen painatusvedoksen hinta on 60€ (ALV 0)/design ja summa lisätään automaattisesti tilauksen kokonaishintaan). Valitse Jatkotilauksen painatus jos teet jatkotilauksen ja sinulla on painatusvedokset valmiina (maksat vain versiomaksun 30€ (ALV 0), joka lisätään automaattisesti tilauksen kokonaishintaan).

Haluan usempia erilaisia painatuksia per tuote, mitä teen?

Jos haluat useampia erilaisia painatuksia per tuote, ota yhteyttä meihin info@plasticfreetrading.fi.

Voinko lähettää haluamani painatuksen/logon tarkistettavaksi ennen tilauksen tekemistä?

Kyllä voit! Ota vaan yhteyttä meihin sähköpostitse info@plasticfreetrading.fi.

Mikä on tilauksen toimitusaika?

Toimitusaika on noin kolme viikkoa vedoksen hyväksynnästä. Kun olet tehnyt tilauksen tuotteista ja painatuksesta verkkokauppamme kautta, sinun tulee toimittaa haluamasi painatus meille jpg tai pdf formaatissa sähköpostitse osoitteeseen info@plasticfreetrading.fi (muista mainita sähköpostissa myös tilausnumero), jonka jälkeen lähetämme sähköpostitse koevedoksen kuvan hyväksyttäväksi. Vahvistettuasi koevedoksen sähköpostitse, tulet vastaanottamaan tuotteet noin kolmen viikon kuluessa.

Mikä on painatetun tuotteen toimitushinta?

Painatettujen tuotteiden toimitus yritysosoitteeseen on ilmainen.

Voinko saada tarjouksen painatuksesta?

Kyllä, pyydä tarjous sähköpostitse info@plasticfreetrading.fi.

Kuinka saan lisätietoa tuotteiden painatuksesta?

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse info@plasticfreetrading.fi.