Tietoa meistä

Plastic Free Trading on HoReCa ammattilaisille suunnattu ekologisiin, biohajoaviin ja muovittomiin tarjoilu- ja pakkausratkaisuihin erikoistunut verkkokauppa. Tarjoamme kilpailukykyisillä hinnoilla muovittomia ja biohajoavia ruoka- ja juoma-astioita, -pakkauksia, kuppeja, aterimia ja tarjoiluastioita kaikkiin tarkoituksiin ja tarpeisiin. Tuotteemme ovat valmistettu uusiutuvista, biohajoavista ja kasvipohjaisista raaka-aineista; mm. palmunlehdestä, sokerioruo’sta, puusta ja biomuovista.

Haluamme tukea HoReCa ammattilaisia kestävempien valintojen tekemisessä, sillä kasvava määrä asiakkaista vaativat ekologisia vaihtoehtoja ja suosivat vastuullista ja ympäristötietoista liiketoimintaa. Lisäksi, vuonna 2021 voimaantulevan EU:n muovikielto tulee vaikuttamaan HoReCa alaan, sillä mm. muovisia kertakäyttöaterimia, -lautasia, -pillejä sekä oxo-hajoavat ja polystyreenivaahdosta valmistetut ruoka- ja juomapakkauksia kielletään, muovisille ruoka-astioille ja juomakupeille asetetaan kansalliset vähennystavoitteet, sekä kertakäyttöisiä muovikuppeja ja -kippoja ei saa myydä ilman kiinnitettyä kantta. Vältä asiakkaiden menettämistä, vahvista yrityksesi imagoa ja varaudu vuoden 2021 muutoksiin siirtymällä ekologisiin ja muovittomiin vaihtoehtoistuotteisiin.

Verkkokauppamme on erikoistunut Bionatic GbmH & Co. ekologisiin tarjoilu, elintarvikepakkaus ja takeaway -ratkaisuihin. Bionatic on vuodesta 2010 lähtien toimittaneet laajan valikoiman kestäviä ja ympäristöystävällisä vaihtoehtoja perinteisten öljypohjaisten tuotteiden sijaan. Bionaticin kaikki tuotteet ovat 100% hiilineutraaleja; Bionatic hyvittää hiilidioksidipäästönsä raaka-aineiden viljelystä tuotteiden toimitukseen. Lisätietoa löytyy ClimatePartnerin sivuilta. Bionatic tukee myös kansainvälisesti tunnustettua Kasigau Wildlife Corridor ilmastonsuojeluhanketta, joka suojelee olemassaolevaa metsää ja savannia Kenyassa. Hanke luo vaihtoehtoisia työpaikkoja paikalliselle väestölle, joka vähentää metsäkatoon riippuvaisia lähteitä. Lisätietoja löytyy täältä.

Bionaticin ansaitut sertifikaatit ja tunnustukset vahvistavat ympäristöystävällistä ja eettistä vastuuta:

  • Noudattavat BSCI (Business Social Compliance Initiative) yritysvastuujärjestelmää
  • Tuotteita sertifioitu EN/DIN13432 mukaisesti kompostoitavaksi
  • Kaikki tuotteet ovat testattu turvallisiksi ja elintarvikekelpoisiksi EC 1935/2004 mukaan

Valikoimassamme on myös Dunin ecoecho® tuotteita sekä Vegwaren biopohjaisia ja kompostoituvia kertakäyttöastioita.

Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti, joten jos et löydä haluamaasi tuotetta, otathan yhteyttä meihin osoitteesta info@plasticfreetrading.fi.

Language
Finnish
Open drop down